Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej

Nu när vi ännu befinner oss i  högsommartider så börjar vi, Lycksele slöjd & Skinn att blicka fram emot en förhoppningsvis intensiv höst där vi får leverera slöjdmaterial till er som då kanske är som mest uppfylld av skapande och tillverkning av många fina alster och hantverk.

Vi kommer liksom tidigare vara sparsam med nyhetsbrev till er men för att sätta press på oss själva att förmedla vad som händer i vår verksamhet så har vi en Facebooksida (se länken nedanför) där vi lägger upp allt från nya varor som vi tänker ta in, inspirerande bilder av vad som skapas från en del kunder,  andra företag som vi känner starkt för samt att man har möjlighet att ställa frågor eller kommentera vad som läggs upp. Naturligtvis på ett sätt som överrenstämmer med de riktlinjer och communityregler som överlag gäller på Facebook.

Vår förhoppning är att de som själva använder sig av Facebook går in på vår FB-sida och "gillar oss" eller "följer oss". När vi lägger in nya bilder och kommentarer så kommer ni förhoppningsvis då få ta del av dett. På så sätt så väljer ni själva hur ni vill interagera med oss och slipper en massa mejl som ni kanske inte läser.

https://www.facebook.com/LyckseleSlojdSkinnAB

Vi önskar er en fortsatt Trevlig Sommar och hoppas ni hittar tillbaka till oss i höst!

Mats-Ove och Cecilia

Lycksele Slöjd & Skinn AB

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen