Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Om oss

Lycksele Slöjd & Skinn AB
- Fritid

 

Företaget är en fortsättning på Lycksele Skinn som hade sina storhetsdagar i början av 90-talet. De följande 10 åren låg Lycksele Skinn i träda men vi startade om våren 2004 i och med vi tog över en hantverksbutik i centrum. Vi har gjort en mindre namnändring så att våra tidigare kunder skall känna igen sig. Nu har företaget omstrukturerats till en internetbutik och har lagt ned butiken i Lycksele centrum och flyttat ut internetverksamheten till Tingsdal några km utanför Rusksele. 

 

Företaget ägs ensamt av Mats-Ove Johansson. Cecilia sköter det mesta inom administration och ekonomi men hjälper till när det behövs både med order och varuinköp. Vi samarbetar med flera personer som kan tillföra något till företaget bl a Kay Isaksson, en duktig sameslöjdare som ger oss tips och idéer och Marice Ahlenius som under 20 år har tillverkat våra tennarmband. Företaget består av en postorder-och internet butik med slöjdmaterial. Genom tillfälligheter och goda kontakter har vi även numera hamnat lite på andra sidospår som en del uteartiklar vilket du kommer att även hitta här på vår hemsida. Men vårt hjärta klappar fortfarande mest för slöjdmaterial och det är det vi kan bäst.

 

Målsättningen är att utveckla verksamheten och vara mer aktiva och söka oss ut till våra kunder på mässor och marknader. Så håll upp ögonen så kanske du hittar oss på en mässa eller marknad nära dig. Vi kommer även söka nya samarbetspartners och ha en ständig vilja till att hitta former som kan sprida de lokala och lappländska kulturarvet vidare. Så hör gärna av er till oss med ideér och uppslag.

 

Funderar du över hunden som du ser ut på kanten till höger så är det vår älskade Alex som gick bort för några år sedan. Vår första gemensamma hund som var och är i minnet fortfarande en del av våra liv. 

 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen