Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Länkar

365 saker du kan slöjda
Här hittar du beskrivningar och slöjdiga idéer att inspireras av och göra själv eller i sällskap med andra. Här finns massor av bilder, tips, manualer och annat kul för dej som vill skapa med händerna. Några av beskrivningarna är gjorda av hemslöjdskonsulenter, men de allra flesta av tipsen är skapade av andra personer som delat med sej av kunskap och slöjdiga idéer.
Att göra ett bälte
Här visar Ragna Wennström steg för steg hur du gör ditt eget bälte. Allt material hittar du naturligtvis här hos oss.
Effektiv E-handel från Wikinggruppen
Wikinggruppen som skapat denna webbutik erbjuder "färdiga" men samtidigt flexibla och anpassningsbara webbutiker till små och mellanstora företag. För en låg månadskostnad får du komplett sökmotorvänlig butikslösning med webbhotell samt även professionell och unik design av butiken enligt dina önskemål. Wikinggruppen arbetar även med systemutveckling samt vanliga hemsidor, bla erbjuds ett komplett startpaket för ny hemsida
Här kan du söka efter ditt paket på DHL-Servicepoint
Northland Mounted Archer
Emil Eriksson är en av Sveriges mest meriterade inom sporten beridet bågskytte. Emil har tävlat sedan 2009 och är i dag väl meriterad både nationellt och internationellt, med fletalet SM medaljer och ifrån 2015 ett VM guld. Intressen: Beridet bågskytte, resa, hantverk och fotografera Dold talang: Grym försäljare! Nu finns han som halvtidsanställd hos oss i Lycksele Slöjd & Skinn och ni är varmt Välkommen att kontakta honom när det gäller allt inom läderarbete som han är en hejare på.
Orbicut
Visar hur man arbetar med produkten
Sopsäckshållaren Ctwix
Här finns en filmsnutt på hur sopsäckshållaren Ctwix fungerar.
Vindelälvsbyar
Information om Vindelådalen och alla dess byar och verksamheter.
Västerbotten Såpa
Fina produkter och en fantastisk hemsida...väl värt ett besök. Följ länken och känn mentalt ett doftminne från barndomen.
Drift & produktion: Wikinggruppen